Транспорт и начини на плащане

Поръчките в онлайн магазина на OPGames.BG не се потвърждават допълнително по телефон или e-mail. Приемаме, че всяка заявена поръчка е финална, ако искате да бъде променена, може да се свържете с нас!

Повечето от продуктите в онлайн магазина OPGames.BG са стандартно с правила само на английски език, освен в случаите, когато е изрично указано, че са включени правила и на български език.

Методи за плащане:

Наложен платежНаложен платеж при доставка - Заплащате се извършва при получаване на пратката директно на куриера, който ви я доставя. При този начин обработката и изпращането на поръчката става на същия ден, ако поръчката е направена преди 16:00 часа или на следващ работен ден, ако поръчката е направена след 16:00 часа.

Плащане чрез банков преводЧрез банков превод - Заплащането се извършва чрез банков превод към сметка на Хомеософт ООД: (IBAN: BG40BUIN95611000554110, BIC: BUINBGSF, Алианц Банк Добрич). При този начин на плащане се изисква да се потвърди, че е получено плащането по сметката преди да може да се обработи поръчката – обикновено отнема един работен ден.

Методи за доставка:

Екипът ни се ангажира с изпращането на поръчаните онлайн продукти в срок от 1 работен ден от понеделник до петък; Имайте предвид, че куриерските фирми не работят или са с ограничено работно време в събота и неделя. Транспортът до Ваш адрес или до удобен за Вас офис на Спиди е безплатен при поръчки над 100 лева с ДДС.

СпидиSpeedy транспорт до врата - Доставката се извършва до точен адрес обикновено в работно време между 10:00 и 18:00 часа, поради което е добре да се даде адрес, на който ще има човек, който да приеме пратката в този часови диапазон. Този метод на транспорт обикновено е по-скъп от Speedy транспорт до офис (до поискване).

СпидиSpeedy транспорт до офис - Доставката се извършва до офис на Спиди до поискване от клиента - при този метод цената на транспорта е по-ниска, но клиентът трябва лично да вземе пратката от удобен за него офис на Спиди.

Получаване на мястоПолучаване на място от наш склад - При този метод лично взимате поръчката си от наш склад на адрес гр. Варна 9009, ул. Ивац Войвода 14А-1-2, като за целта трябва да се обадите предварително на телефон 0888 820 302. При този начин на получаване на поръчката плащането се извършва чрез банков превод и стоката се предава след потвърждение на плащането по сметката или чрез предаване на документ, доказващ извършеното плащане.

Получаване на мястоДоставка до адрес в рамките на град Варна - При този метод, доставката е безплатна и стоката се доставя до удобен за Вас адрес в рамките на град Варна след извършване на банков превод или с наложен платеж за изплащане цената на поръчката.

Предварителни поръчки

В категория ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ ("PRE ORDER") клиентите може да поръчват игри, които все още не се предлагат на пазара. Периодите за доставка зависят изцяло от издателите на игрите и са възможни непредвидими закъснения.

Продуктите за предварителна поръчка все още не са налични на склад и се капарират на 100% от стойността на поръчката.

Поръчките им са окончателни и не могат да бъдат отменени.

Цените на продуктите са умишлено занижени и са валидни само за изцяло предварително заплатени поръчки.

Клиентът получава доставката по поръчката си при премиерата й в магазина, като тогава наш представител ще се свърже с Вас, за да се уточни как ще се извърши транспортът на поръчката.

Капаро или предплащане може да направите с чрез банков превод към сметка на Хомеософт ООД (IBAN: BG40BUIN95611000554110, BIC: BUINBGSF, Алианц Банк Добрич) - като основание посочете номера на поръчката и имената си.

Забележка: Възможно е продуктите в тази категория да не бъдат заредени, ако към тях няма интерес, като ще осигури наличност само за предварителните поръчки!

Забележка: В случай, че продажната цена се окаже по-ниска, а не по-висока, разликата в заплащането ще бъде възстановена на клиента.