Настолни игри  Съдържа 93 продукта.

Подкатегории

за страница
В наличност
Alchemists е евро тип настолна игра на дедукция с поставяне на работници. Играта е от първо английско издание на издателството Czech Games Edition от дизайнера Matúš Kotry. Тя е за от 2-4 играчи и отнема около 120 минути на игра.
74,80 лв. 80,00 лв. -6.5%
0 Отзив(и)
Няма наличност
Codenames е парти настолна игра на асоциации. Играта е от първо английско издание на издателството Czech Games Edition от дизайнера Vlaada Chvatil. Тя е за 2-8+ играчи и отнема около 15 минути на игра.
31,82 лв. 37,00 лв. -14%
1 Отзив(и)
Няма наличност
Няма наличност
Star Wars: Imperial Assault е стратегическа бордова игра на тактически битки и мисии за от двама до петима, предоставяща два различни режима на игра на битки и приключения в Star Wars вселената!
151,80 лв. 154,90 лв. -2%
0 Отзив(и)
Няма наличност
В наличност
Dead of Winter: A Crossroads Game е настолна игра, която поставя 2-5 играчи в малка, отслабена колония от оцеляващи в свят, където повечето хора от човечеството са или мъртви или са заразени и са се превърнали в зомбита, жадуващи за човешка плът. Всеки играч води фракция от оцеляващи, част от десетките различни герои със специални способности в играта.
99,90 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
Герои, бъдете готови! Боговете предлагат място на небето на героя, който успее да победи своите съперници. Вашите кураж и разум ще бъдат най-ценните Ви съюзници, докато използвате божествените зарове, за да съберете ресурси по пътя към победата. Вашите божествени зарове са изключителни, с премахващи се лица! Персонализирайте заровете, за да ги направите...
63,96 лв. 78,00 лв. -18%
0 Отзив(и)
Няма наличност
В наличност
Karuba е игра с поставяне на плочки, в която играчите започват с идентични бордове и един играч тегли плочки, които всички играчи използват. Играчите се състезават да докарат своите изследователи до храмовете първи и получават точки. По пътя си те могат да получат допълнителни точки чрез събиране на предмети по пътищата, които създават. Karuba е игра за...
65,90 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
Through the Ages: A New Story of Civilization е настолна игра, в която изграждате своята цивилизация. Играта е нова версия на играта Through the Ages: A Story of Civilization с нов дизайн и ребалансиране на някои от механиките като по-малък акцент на военната мощ и др. Тя е от първо английско издание от 2015-та на издателството Czech Games Edition от...
82,71 лв. 89,90 лв. -8%
0 Отзив(и)
Няма наличност
В наличност
Quadropolis е семейна настолна игра на изграждане на градове. Играта е от първо английско издание от Март 2016-та година на издателството Days of Wonder от дизайнера François Gandon. Тя е за 2-4 играчи и отнема около 30-60 минути на игра.
79,90 лв. 100,00 лв. -20.1%
0 Отзив(и)
Няма наличност
Rebel Troopers Ally Pack включва три детайлни фигури на Бунтовническите щурмоваци, позволявайки да се заменят токените, които се намират в базовата игра на Star Wars: Imperial Assault. Пакетът също включва нови мисии както за кампанията, така и за skirmish сесиите.
28,00 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
Няма наличност
T.I.M.E Stories e ролева игра, в която влизате в разказ, игра на "изследване на тесте от карти". Всеки играч има свободата да даде на своя герой толкова дълбока "роля", колкото иска, с целта да преживее историята, толкова в играта, колкото и около масата. Играта е за от двама до четирима играчи и отнема средно около 90 минути на игрова сесия.
74,90 лв. 80,00 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
Няма наличност
Monster Pack – Cthulhu включва ново чудовище за игрите King of Tokyo и King of New York, както и 8 еволюционни карти за използване с него в King of Tokyo и 8 еволюционни карти за използване с него в King of New York. Включват се също и 15 токена за култисти, необходими за ефектите на картите.
14,90 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
В наличност
Разсеяната вещица е направила десет отвари. Всяка от тях има по 12 съставки, но без да иска е забравила един от магическите компоненти и е сложила от друг два пъти. Разсеяната вещица е игра за от 2-4 играчи с продължителност около 15 минути, подходяща за деца на 5 или повече години.
39,90 лв.
0 Отзив(и)
Показване на 1 - 12 от 93 артикула