Парти и семейни игри  Съдържа 40 продукта.

за страница
В наличност
Galaxy Trucker: Missions е разширение към основната игра Galaxy Trucker, което добавя нови компоненти за вашите кораби, нови специални събития, както и карти с мисии, добавящи нови правила и възнаграждения във всеки полет от играта.
42,00 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
Carcassonne: Winter Edition добавя сняг към популярния свят на Carcassonne, с рицари, все още патрулиращи из градовете, фермери все още опитващи се да изхранят нацията и разбойници, подвизаващи се по пътищата дори зад градските стени.
61,90 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
В наличност
Roll for the Galaxy е игра със зарове, в която изграждате космически империи за 2–5 играчи. Вашите зарове представляват Вашето население, което Вие насочвате да разработва нови технологии, да заселва нови светове и да отнася ценни ресурси. Играчът, който най-добре ръководи своите работници и построи най-печелившата империя печели!
99,00 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
Splendor е игра, в която Вие и Вашите приятели сте търговци от Ренесанса, които се опитват да купуват скъпоценни мини, средства за транспорт, магазини и да придобиват скъпоценни камъни, пресъздадени с чипове, като правейки всичко това Вие придобивате точки престиж. Тя е за от 2 до 4 играчи и е с приблизителна продължителност на игра около 30 минути.
52,90 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
В наличност
Tides of Madness е игра с карти за двама играчи. Всяка игра се състои от три рунда, в които играчите залагат карти от своята ръка, за да изградят кралството си. Всяка карта е от един от общо пет типа и има различно условие за точкуване. Играта добавя нов завой спрямо предишната игра от поредицата Tides of Time: карти с лудост, които въпреки че са...
19,92 лв. 24,00 лв. -17%
0 Отзив(и)
Няма наличност
Dixit:Odyssey включва още приключения за въображението ви в тесте от 84 уникални нови карти. Играта може да се играе самостоятелно или заедно с картите от оригиналния Dixit или някое от разширенията. Играта е с включени правила на български език.
49,90 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
В наличност
Доминион е игра, в която от двама до четирима играчи изграждат тесте от карти, с приблизителна продължителност на игра 30 минути. Ти си монарх, също като родителите си: владетел на малко, китно кралство. Но за разлика от тях, твоите мечти и амбиции са по-големи. Искаш по-голямо и по-приветливо кралство, с повече реки и с по-разнообразна растителност....
62,90 лв.
1 Отзив(и)
В наличност
Най-добрата парти настолна игра в нов вариант с карти - изображения, съдържащи няколко елемента! Разбийте кода, за да намерите местоположенията на Вашите агенти - но внимавайте да не попаднете на опасния убиец! При всяка поръчка на играта получавате като бонус и редки промо карти с роли!
29,60 лв. 37,00 лв. -20%
0 Отзив(и)
Няма наличност
„Заселниците на Катан” е една успешна комбинация от Тактика, Късмет и Усет във воденето на преговори. Както някои експерти сочат – призвана за „Игра на Века”. Вече повече от 16 години, Катан въодушевява милиони хора по света. Магията на тази игра е безкрайна и броят на онези, които се впускат в това голямо приключение расте постоянно.
62,00 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
Няма наличност
Допълнението за 5 и 6 играчи представлява допълнителен сет за игра с фигури и полета за съответно пет или шест играчи. Материалите от него, позволяват да се създаде по-голям остров с повече територия за заселване. Добавени са допълнително ресурси и карти развиние.
39,00 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
В наличност
Станете принцът или принцесата на Катан и решете съдбата на нейните заселници!Тази вълнуваща игра на карти Ви предизвиква да властвате над царството на Катан. Постройте градове и селища, изградете кораби и пътища и наемете герои за да надиграете опонента си!
39,00 лв.
0 Отзив(и)
Няма наличност
Добре дошли на Иберийския полуостров! Пренасяйки ви в 1848-а година, Pandemic Iberia Ви дава възможността да поемете ролята на санитар, железничар, фелдшер, мореплавател и други за да откриете лекове за малария, тиф, жълта треска и холера. От Барселона до Лисабон, ще трябва да пътувате с карета, с лодка, или с влак за да помогнете на Иберийското населението.
94,34 лв. 106,00 лв. -11%
0 Отзив(и)
Няма наличност
Показване на 13 - 24 от 40 артикула